Haluatko henkilökohtaiseksi avustajaksi?

Jätä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Voit lähettää hakemuksen meille yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla. 

Henkilökohtaisena avustajana toimit asiakkaan tarpeiden mukaan – silminä, korvina tai käsinä. Henkilökohtaisen avustajan työ on pitkälti tavanomaisissa arjen askareissa avustamista. Avun tarve riippuu asiakkaan vamman tai sairauden laadusta. Henkilökohtaisena avustajana olet osana asiakkaan arkea ja siihen liittyviä haasteita. Mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisen avustajan työstä ja haluat työstä lisätietoja, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Lähetä meillä yhteydenottopyyntö tai tiedustele palveluistamme. 

asiakaspalvelu@adamohoiva.fi

Ratapihankatu 53, 20100 Turku

Ihmisläheistä, välittävää ja aitoa

Kaikki avustajamme ovat kokeneita ja luotettavia. He välittävät ihmisistä aidosti, ja heitä on helppo lähestyä. Niinpä usein jo avustuksen alkuvaiheessa syntyy molemminpuolinen, vankka luottamussuhde. Valitsemme avustajamme huolellisesti ja voimme myös palkata sinulle jo ennestään tutun avustajan.

Helppo ja luotettava

Sinä olet mukana valitsemassa avustajaasi ja sopimassa aikatauluja, me huolehdimme kaikesta muusta. Hoidamme siis puolestasi avustajien rekrytoinnin, sairausloma- ja lomasijaiset sekä muut työnantajan velvoitteet.

Itsemääräämisoikeuden ja päätäntävallan säilyttäminen

Tuemme sinua jokapäiväisissä haasteissasi niin arjessa kuin juhlassakin, ja aina sinun toiveidesi mukaisesti. Elämästä ja arjesta nauttiminen sekä itsemääräämisoikeus kuuluvat jokaisen ihmisen perusoikeuksiin – myös sinun.