Tule Adamo Hoivan asiakkaaksi

Meille asiakkaaksi tuleminen on helppoa. Ota meihin yhteyttä ja kerro kiinnostuksesi. Meidät tavoitat puhelimitse p. 020 766 9030 tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Tämän jälkeen kartoitamme yhdessä henkilökohtaisen apusi nykyisen tilan ja sen tarpeen. Keskustelemme toiveistasi ja ajatuksistasi henkilökohtaisen avun järjestämisen suhteen. 

Tarpeittesi ja toiveittesi pohjalta laadimme yhdessä palvelusuunnitelman. Laadittava palvelusuunnitelma pohjautuu itsemääräämisoikeuteesi ja päätäntävaltaasi.

Kun olet varmistunut, että toimintatapamme henkilökohtaisen avun järjestämisessä sopii juuri sinulle ja haluat tulla asiakkaaksemme, aloitamme avustajasi rekrytoinnin. Avustajan valinnassa olet itse mukana ja päättämässä kenen kanssa haluat tehdä yhteistyötä. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Lähetä meillä yhteydenottopyyntö tai tiedustele palveluistamme. 

asiakaspalvelu@adamohoiva.fi

Ratapihankatu 53, 20100 Turku

Ihmisläheistä, välittävää ja aitoa

Kaikki avustajamme ovat kokeneita ja luotettavia. He välittävät ihmisistä aidosti, ja heitä on helppo lähestyä. Niinpä usein jo avustuksen alkuvaiheessa syntyy molemminpuolinen, vankka luottamussuhde. Valitsemme avustajamme huolellisesti ja voimme myös palkata sinulle jo ennestään tutun avustajan.

Helppo ja luotettava

Sinä olet mukana valitsemassa avustajaasi ja sopimassa aikatauluja, me huolehdimme kaikesta muusta. Hoidamme siis puolestasi avustajien rekrytoinnin, sairausloma- ja lomasijaiset sekä muut työnantajan velvoitteet.

Itsemääräämisoikeuden ja päätäntävallan säilyttäminen

Tuemme sinua jokapäiväisissä haasteissasi niin arjessa kuin juhlassakin, ja aina sinun toiveidesi mukaisesti. Elämästä ja arjesta nauttiminen sekä itsemääräämisoikeus kuuluvat jokaisen ihmisen perusoikeuksiin – myös sinun.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Adamo Hoiva?

Adamo Hoiva tarjoaa henkilökohtaista apua, jotta sinä voit elää mahdollisimman itsenäistä ja turvallisesta elämää vammasta tai sairaudesta huolimatta.

Onko avun hankkiminen vaikeaa?

Avun hankkiminen kauttamme on helppoa. Sinä valitset avustajan ja aikataulut, me hoidamme kaiken muun. 

Mitä asioita minun täytyy itse hoitaa?

Sinä olet mukana valitsemassa avustajaasi ja sopimassa aikatauluja, me huolehdimme kaikesta muusta. Hoidamme puolestasi avustajien rekrytoinnin  sekä työnantajan velvoitteet.

Mitä jos avustaja sairastuu tai lomailee?

Me hoidamme avustajan sairausloma- ja lomasijaiset, sinun ei tarvitse itse huolehtia niistä.  

Saanko itse valita avustajan?

Sinä olet itse valitsemassa avustajaasi ja saat itse päättää kenen kanssa aloitat yhteistyön.

Säilyykö minulla päätäntävalta ja itsemäärämisoikeus?

Tuemme sinua jokapäiväisessä elämässäsi, aina sinun toiveidesi mukaisesi. Itsemääräämisoikeus ja päätäntävalta  kuuluvat jokaisen ihmisen perusoikeuksiin – myös sinun.

Onko avustajilla riittävä osaaminen avustamiseeni?

Kaikki avustajamme ovat kokeneita ja luotettavia. He välittävät ihmisistä aidosti, ja heitä on helppo lähestyä. Niinpä usein jo avustuksen alkuvaiheessa syntyy molemminpuolinen, vankka luottamussuhde. Valitsemme avustajamme huolellisesti ja voimme myös palkata sinulle jo ennestään tutun avustajan.